På besøg hos Tante T

Jeg fik et gavekort af min datter i Mors dags gave til te og kage på sidste nye skud af  Tante T thesaloner der ligger som en lille perle inde i Københavns bymuseum, Vesterbrogade 59.( Man skal ikke betale indgang, hvis man kun skal på thesalonen, og fredag er der gratis entre hvis man samtidig vil se museet.)

Det er noget så hyggeligt at sidde i disse fine gamle lokaler og nyde en rigtig dejlig kop the og få små sandwich og scones til. De har et bredt sortiment i kager og sandwich, så der er noget for enhver smag og aldersklasse.

Jeg bestilte en afternoon the, der inkluderer sanswiches, the, kager og frugt til kr. 225. Valgte det dyreste på kortet- når datteren nu endelig har pungen fremme! Og jeg vil sige at der i en portion er rigeligt til 2 personer til deling hvis man ikke er meget sulten.

Jeg kan kun varmt anbefale at invitere sin mor, sin søster, sin veninde eller sig selv på Thesalonen på museet og nyde den rolige atmosfære man finder her. (der serveres også kaffe hvis man er mere til det)

 

 

IMG_2376-resized

Den hyggelige indretning i the salonen

Den hyggelige indretning i the salonen

IMG_2372-resized

Theen trækker den helt rigtige tid

Theen trækker den helt rigtige tid

Min afternooen the med alle lækkerierne

Min afternooen the med alle lækkerierne

Hyldeblomst the med  tilhørende sandwich, selvfølgelig uden skorpe.

Hyldeblomst the med tilhørende sandwich, selvfølgelig uden skorpe.

Scones med clotted cream, marmelade og ananaskirsebær

Scones med clotted cream, marmelade og ananaskirsebær

 

  

 Om Tina

Jeg er vild med alt spiseligt - og også med at lave det. Elsker at rumstere i køkkenet. Og elsker at servere resultatet den for dem jeg holder af. Og synes bestemt at maden smager bedre hvis den bliver serveret på et flot og veldækket bord.

Skriv endelig noget

*