Skal, skal ikke juicepresser…

I længere tid har jeg gået og overvejet en juicepresser, for sådan en har jeg altid gerne ville have, men samtidig syntes det var fråds. Og der er blevet vejet for og imod. Har jeg mere plads i køkkenet? Kommer jeg til at bruge den nok? Gider jeg at gøre den ren hver gang og er det ikke bare en besværlig måde at få juice på? Men den ville ikke forsvinde ud af mit hoved, og jeg overgav mig og invisterede i en, efter at have undersøgt marked godt og grundigt.Her er han så min nye bedste ven.

IMG_3004-resized

Jeg har kun haft den i 2 uger, og har allerede haft stor glæde af den. Alt er blevet prøvet presset, noget smager dog bedre end andet, men yes det holder at kunne presse sin egen juice om morgenen, og så er det tilmed sundt. Den er så super nem at gøre ren, at man godt gider bare lave et enkelt glas. Hvilket gør, at man også få brugt alle de frugter, man eller tit bare smider ud, fordi de ser lidt kedelige ud

Det blev denne model philips HR1869, da den havde vundet flere tests og ikke mindst, at den ikke er så stor og selvfølgelig fordi at alle dele kan komme i opvaskemaskinen. Den kostede 1000 kr. og for mig er den alle pengene værd.

Første juicetest med appelsin

Første juicetest med appelsin

Så skal der eksperimenteres!

Så skal der eksperimenteres!

 Om Tina

Jeg er vild med alt spiseligt - og også med at lave det. Elsker at rumstere i køkkenet. Og elsker at servere resultatet den for dem jeg holder af. Og synes bestemt at maden smager bedre hvis den bliver serveret på et flot og veldækket bord.

Comments

 1. Hej Tina

  Først vil jeg lige sige tak for et supergodt indlæg, jeg er blevet meget inspireret af det. Faktisk er jeg blevet så inspireret af det at jeg vil anskaffe mig en saftpresser. Jeg har dog lige et spørgsmål i den forbindelse. Jeg har tænkt på at købe vinderen af denne test http://madmaskiner.dk/saftpresser-test/
  Den er en lille smule dyrere end den du viser her, men jeg synes at den lyder rigtig god. Tror du at den er de ekstra penge værd eller skal jeg købe samme model som den du har, og spare de ekstra penge?

  Kærlig hilsen
  Lis

  • Kære Lis
   Det glæder at høre at du er blevet inspireret af indlægget…Jeg kan godt se at den store model har og kan lidt mere, men spørgsmålet er hvor meget man vil investere på formålet (uden samtidig at gå ned på udstyr). Som jeg lige kan se har den en hældetud der kan vendes op af så den ikke drypper, hvilket er ret smart og så har den selvfølgelig 100W mere. Men jeg har til gengæld ikke været ude for at den ikke var hurtig nok, eller ikke kunne juice nogle former for frugt eller grøntsager, så ud fra det ville jeg stadig bare vælge det lille. Og med hensyn til at den står og drypper, så lader jeg bare kanden stå under tuden til den er færdig. Det er selvfølgelig svært at råde, men jeg tror stadig, jeg bare ville tage den lille, selv hvis jeg skulle købe den idag. Jeg håber du får rigtig meget glæde af den, lige meget hvilken en du køber, og får lavet dig nogle gode juicer. Dog lige en advarsel! Jeg har lige været på en juice kur, hvor man skulle bruge kål i juicen og føj det smager grimt, så hold dig væk fra kåljuice ;0))
   De bedste hilsener
   Tina

Skriv endelig noget

*