Pinjekerner

Placeret i stuetemparetur, så er der kun at vente!!

Placeret i stuetemparetur, så er der kun at vente!!

Pinjekerner kommer oprindelig fra Pakistan, men idag produceres de også i USA, Kina og de fleste syderopæiske lande. Pinjekerner vokser inde i en kogle som sidder på pinjetræet der er et nåletræ, og lige nu kan man købe sine egne kogler der kommer fra Italien.

Man stiller koglen ved stuetemperatur og i løbet af 8-10 uger vil den starte med at åbne sig med en let knitren og kernerne falder stille og roligt ud. Hver kogle indeholder ca. 60 pinjekerner, nok til en god salat eller pesto. Lidt langvarig måde at få pinjekerner på, men rigtigt hyggeligt.



De fåes i supermarkeder til omkring 25 kr pr. styk

Pinjekogler i supermarked

Pinjekogler i supermarked

 



Om Tina

Jeg er vild med alt spiseligt - og også med at lave det. Elsker at rumstere i køkkenet. Og elsker at servere resultatet den for dem jeg holder af. Og synes bestemt at maden smager bedre hvis den bliver serveret på et flot og veldækket bord.

Comments

  1. Hvor er det smart og dekorativt mens man venter, hele to ting på en gang.

  2. Er det ikke muligt at åbne den i ovnen og hvis ja hvordan hilsen Kasper

    • Har ikke selv forsøgt, men det er da et forsøg værd på meget svag varme. Held og lykke, hvis du begiver dig ud i det…
      Hilsen Tina

  3. Susanne says:

    Havde håbet der stod hvordan……har fået alle kernerne ud, men hvad gør man så herfra?
    ….de er jo nærmest pakket ind i noget, bliver sort når jeg rører ved dem….skal de knækkes yderligere, skal koges, bages eller ristes….eller hvad gør man så de kommer til at ligne dem man køber?
    Er helt på bar bund her 😜

    • Hej Susanne
      Dem jeg har haft fat i, var lige til at nulre rene for det sorte og derefter lagde jeg dem til at tørre på et stykke køkkenrulle.
      Det var dog en lille smule besværligt, men meget hyggeligt.
      Bedste hilsener Tina

Skriv endelig noget

*