Kaffekapsler fra Real Coffee

De forskellige kaffevarianter

De forskellige kaffevarianter

Real Coffee er en web butik der leverer et godt alternativ til Nespresso´s kaffekapsler, og firmaets hensigt er at levere kaffe der henvender specielt til det danske marked, som generelt fortrækker en smag der er lidt blødere, og lidt rundere end kaffesmagen er i de sydeuropæiske lande. Kapslerne bliver lavet i Holland, og kaffen bliver indkøbt rundt om i verden og specieldesignet til kapsler, som er en større proces.Der findes 4 varianter, Lungo Milano og Firenze samt Espresso Verona og Napoli.  Se www.realcoffee.dk . Jeg har prøvet alle 4 varianter, og de har alle tilfælles en meget behagelig, rund smag når man drikker dem, dog foretrækker jeg Lungo Milano og Firenze og helst med mælk og karamelsirup. Men er man ikke til “tøsekaffe” er Espresso Verona og Napoli også rigtige gode hvor man får den gode kaffesmag, og ikke en bitter omgang hvor hele munden snerper sig sammen.

Med hensyn til kapslerne er de lavet af nedbrydeligt materiale, de er dog lidt grovere end kapsler fra Nespresso, som jeg plejer at bruge. At de er grovere, har ikke været et problem, når jeg har brugt dem i min Nespresso-maskine med hensyn til at få kaffen ud af kapslerne. Men dog har jeg oplevet et par gange at kapslerne ikke kommer ud i opsamlingsbakken, men bliver siddende i indføringshullet. Det er selvfølgelig ikke et problem, da de nemt lige kan skubbes ned i opsamlingsbakken, men skulle man finde en lille ting at udsætte på dem, vil det nok være det.

Alt i alt har det været god oplevelse at prøve dette alternativ til Nespresso og jeg kan absolut anbefale disse kapsler og selve bestillingen på web-shoppen gik utroligt nemt, og jeg havde kaffen dagen efter jeg bestilte, og så er må man jo heller ikke glemme at prisen, som klart ligger under Nespressos.

En god kop kaffe fra Real Coffee

En god kop kaffe fra Real Coffee
Om Tina

Jeg er vild med alt spiseligt - og også med at lave det. Elsker at rumstere i køkkenet. Og elsker at servere resultatet den for dem jeg holder af. Og synes bestemt at maden smager bedre hvis den bliver serveret på et flot og veldækket bord.

Skriv endelig noget

*