Æggemuffin til brunch bordet

"æggemuffin"

“æggemuffin”

Denne opskrift har jeg tyvstjålet fra min søster, der ved hvordan tilbehøret til en brunch skal være. Den har ikke noget navn så jeg har kaldt det en æggemuffin, da den bliver lavet i muffinforme.



Man lægger 2 stykker parmaskinke i bunden af en muffinform, oven på parmaskinken skal der lægges finthakket tomat og derefter skal ægget slås ud i formen. Drys derefter med salt og peber. Den lille æggemuffin skal have ca. 15min. på 200° i en forvarmet ovn på varmluft. Den smager fantastisk og er supernem at lave.

 



Om Tina

Jeg er vild med alt spiseligt - og også med at lave det. Elsker at rumstere i køkkenet. Og elsker at servere resultatet den for dem jeg holder af. Og synes bestemt at maden smager bedre hvis den bliver serveret på et flot og veldækket bord.

Skriv endelig noget

*